Logo ontwerp

Logo ontwerp

Elk logo moet uniek zijn en een bericht moeten communiceren. De beste logo’s hebben een karakter die het publiek betrekken en zeggen: Aha! Wanneer u in staat bent om dit te bereiken, heeft u de gedachte van de kijker veroverd. Een logo zou het bedrijf niet hoeven te beschrijven. Een logo is een symbool van wat het bedrijf doet. Het is niet het merk van het bedrijf of een identiteit. Een logo is een deel van de grotere boodschap die uw corporate identiteit van uw bedrijf weergeeft.

Een concept bedenken van een effectief logo kan zeer uitdagend. Een logo ontwerp moet voldoen aan een aantal belangrijke criteria, zoals: balans, nabijheid of eenheid, uitlijning, consistentie of herhaling, witte ruimtes en contrast. Het logo moet ook duidelijk overkomen in verschillende formaten. Of het nu op een billboard staat of wordt afgedrukt op een visitekaartje, de integriteit en originele vorm moet altijd duidelijk overkomen. Dit maakt het ontwerpen van een logo een echte uitdaging.

Wij brengen uw organisatie tot leven

Bij NR Grafisch Ontwerp, geloven we dat een logo het meest fundamentele onderdeel van uw huisstijl is; het moet in staat zijn om de kernwaarden en de primaire essentie van uw bedrijf zo effectief mogelijk over te brengen. Daarom werken wij nauw samen met onze klanten om hun eigenschappen vast te leggen en te vertalen naar een ontwerp dat uniek is hun eigen markt.

Wij doen dit door ons eerst in te leven in onze klanten en de algemene essentie van hun organisatie te ontdekken. Deze kernwoorden zijn de bouwstenen die we gebruiken om de essentie van het bedrijf of product te vertalen naar een logo. Hiermee bepalen we samen met de klant de richting van het ontwerp van het ontwerp logo. Wij vinden het zeer belangrijk onze klant te betrekken bij het proces en communiceren elke fase van het ontwerp met onze klant. Ons team heeft een unieke mix van creativiteit en kennis van zaken. Wij nemen uw woorden en brengen ze tot leven. Op een creatieve manier  verbeteren wij de beleving van uw organisatie.

Frisse nieuwe ideeën

Wij streven naar het leveren van constante hoge kwaliteit van het ontwerpen van logo’s dat onze klanten in staat zal stellen boven hun concurrenten te staan. Ons team brengt ervaring om de tafel, bedenkt en ontwerpt logo’s voor een verscheidenheid van bedrijven en behoud de passie voor frisse nieuwe ideeën en visies.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.