Look & feel

Look & feel

Uw corporate identity

Tegenwoordig zijn er verschillende manieren om connectie te maken met uw doelgroep. In het verleden was het gebruik van de gedrukte media de meest kosteneffectieve manier om potentiële klanten te bereiken. Tegenwoordig wordt ondersteund met online media. Toch heeft drukbare media een grote impact op uw doelgroep. 

Folders en brochure

Bereik uw doelgroep op een effectieve manier met een creatief en grafisch vormgegeven (corporate) folder of brochure. NR Grafisch Ontwerp helpt u graag met een goed verzorgde brochure of folder, geheel in uw eigen huisstijl, waarmee u uw naamsbekendheid kunt vergroten of bijvoorbeeld een evenement kunt promoten. De mogelijkheden variëren van een bescheiden gevouwen folder tot een mooie glossy brochure. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.

Flyers en posters

Flyers en posters zijn doeltreffende communicatiemiddelen. Of het nu gaat om naamsbekendheid vergroten, om diensten of evenementen onder de aandacht te brengen van (potentiële) klanten. Bovendien zijn er legio mogelijkheden op creatief gebied. NR Grafisch Ontwerp helpt u graag bij het ontwikkelen, ontwerpen en de productie van uw folders en posters in alle vormen en maten. Wij adviseren u met plezier, geheel vrijblijvend, over de diverse mogelijkheden.

Drukwerk

Ondanks de talloze mogelijkheden op het gebied van online media zijn gedrukte media net zo belangrijk voor de naamsbekendheid en de positionering van een onderneming. Naast het ontwerpen kan NR Grafisch Ontwerp, als grafisch intermediair, ook het volledige drukproces verzorgen. Hierbij is NR Grafisch Ontwerp uw aanspreekpunt. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk aan drukkers in de regio Nieuwegein en omstreken. Door ons netwerk bent u verzekerd van een professionele drukker met gunstige prijzen.

Advertenties

Reclame, marketing en communicatie-uitingen zijn brede begrippen en ook breed toepasbaar. NR Grafisch Ontwerp begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om reclame, marketing en communicatie effectief en creatief in te zetten. Een unieke pakkende advertentie creëren met als doel een zo groot mogelijk publiek bereiken. Maar hoe doet u dat en waar begint u? NR Grafisch Ontwerp bekijkt samen met u wat uw beoogde doelen zijn. Wanneer uw doelen zijn bepaald, bekijken wij welke creatieve advertentiemogelijkheden er zijn en het meest geschikt zijn om uw doelen te behalen. Tevens bepalen wij samen met u de positie van de advertentie en in welke gedrukte media deze geplaatst moet worden. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.