Uw corporate identity

Uw corporate identity

Wij helpen u bij het ontwikkelen en ontwerpen van uw corporate identity. Wilt u een verpletterende eerste indruk achterlaten bij uw (potentiële) klanten? NR Grafisch Ontwerp kan u ook helpen bij het ontwikkelen en ontwerpen van uw corporate identity. Wij ontwerpen en ontwikkelen graag uw complete huisstijl. Wij ontwikkelen een passend logo’s, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, website, nieuwsbrieven etc. Het is tevens mogelijk om uw bestaande huisstijl te restylen. Samen met u bekijken wij de huidige huisstijl en bespreken wij uw wensen. Laat u geheel vrijblijvend adviseren en NR Grafisch Ontwerp biedt u een complete oplossing voor uw identiteit.

Huisstijl ontwikkeling

NR Grafisch Ontwerp heeft met succes diverse uitgevoerde effectieve huisstijlen ontwikkelt. Een effectieve huisstijl moet herkenbaar zijn. Het moet duidelijk vertaald kunnen worden in elk formaat. Of het nu afgedrukt wordt in kranten, tijdschriften of billboards, het ontwerp moet duidelijk en dynamisch blijven voor de consument.Uw marketingmiddelen moeten onderscheidend, herkenbaar en onvergetelijk zijn.

Onderscheidend vermorgen

Uw boodschap en identiteit moet onderscheidend, herkenbaar en vooral onvergetelijk zijn. Meestal begint dit met een logo ontwerp en briefpapier, eigenlijk alle belangrijk elementen die u nodig hebt in de oprichting voor uw bedrijf. Zodra een identiteit is vastgesteld gaan we aan de slag met het ontwerpen van oplossingen voor promotionele marketing materialen. Hierbij kunnen u denken aan flyers, brochures, folders, posters of andere drukbare en online midia. Wij werken nauw samen met onze klant om een optimaal resultaat te behalen voor de juiste marketingmiddelen.

Marketingmiddelen

Marketingmiddelen zijn de producten die de doelgroep waarvoor u uw marketing heeft ingezet te zien krijgt. Hierbij kunt u denken aan advertenties, affiches, internetbanners, brochures, digitale mailing, flyers, folders, posters, social media en websites en webshops. Voordat er wordt bepaald welke middelen er ingezet gaan worden, wordt er een kleine analyse gemaakt van wat men denkt nodig te hebben om de doelgroep zo goed mogelijk te benaderen. De marketingmiddelen zijn eindeloos te bepalen. De meeste succesvolle bedrijven blijven degenen die herkenbaar en betrouwbaar zijn.

Onderscheidend vermorgen

We leven in een tijdperk van het internet en waar alles wordt gekopieerd. De meest succesvolle bedrijven blijven degenen die een herkenbare en betrouwbaar zijn. Voordat we beginnen met uw merkontwikkeling willen wij weten in welke branche/markt u actief bent. Door vooraf een duidelijk beeld te schetsen van de organisatie kunnen wij bepalen welke mogelijkheden voor u beschikbaar en onderscheidend zijn. Merkontwikkeling is cruciaal in de wereld van vandaag. De strijd om opgemerkt te worden wordt steeds harder en de cocurrentie wordt steeds heftiger. Tijdschriften zijn dikker als gevolg van advertenties en de televisie is verzadigd met commercials. Het internet staat vol met websites die constant adverteren, en strijden om de hoogste posities in de zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing.

Een continu proces

Merkontwikkeling is een continu proces van het creëren, onderhouden en verbeteren van de resultaten van een product of dienst via een verschillende vormgen van reclame of promotiecampagnes. Onderzoek is een zeer belangrijk onderdeel voor een succesvolle ontwikkeling van het merk en een zeer belangrijk element voor het bepalen van de strategieën. We voeren daarom uitgebreid onderzoek naar de belangrijkste factoren, zoals de kernwaarden van het merk, de sterke punten, de zwakke punten en we maken een concurrentieanalyse.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.